Tudy teď tři měsíce neprojedete. Začala rekonstrukce křižovatky nad Tescem
Křižovatka je kompletně uzavřená. Foto: MěÚ Jirkov/ Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – V Jirkově začala velká rekonstrukce křižovatky nad Tescem. Křižovatka je ze všech stran uzavřená. Práce potrvají tři měsíce. Auta i spoje městské hromadné dopravy a krajských autobusových linek musí jinudy.

Jde o křižovatku ulic Dvořákova a Vinařická nad hypermarketem Tesco, kde vznikne do konce června kruhový objezd. Rekonstrukce je tak náročná, že ji nešlo provést za provozu. Objízdné trasy jsou dvě - od křižovatky s Ervěnickou ulicí mohou řidiči jet dolů směrem k autobusovému nádraží a do centra města nebo nahoru Palackého ulicí a dále kolem Nového Březence a Žižkovou ulicí do Studentské. V opačném směru je to podobné. Uzavření křižovatky zkomplikovalo i městskou hromadnou dopravu. 

Více o změně MHD jsme psali zde:

{article Velká přestavba křižovatky nad Tescem v Jirkově začne už v dubnu. Takhle zkomplikuje dopravu}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 Rekonstrukce Dvořákovy ulice je jednou z největších investičních akcí posledních let, do kterých se město Jirkov pustilo. Bude trvat až do června příštího roku a součástí je mimo jiné ještě jedna podobná přestavba - křižovatka na kraji Nových Ervěnic bude rovněž okružní. Tato etapa je naplánována na příští rok.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru