OBRAZEM: Pizzerie U Sv. Ignáce je opět otevřená. Takhle po kontrole hygieniků v restauraci uklidili
Přípravna pizzy po úklidu. Zdroj: Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje
Chomutov

Chomutov – Pizzerii U Sv. Ignáce v Chomutově je opět otevřená. Nedostatky, které tady na konci března zjistila kontrola z krajské hygienické stanice, byly odstraněny.

Pizzerii v centru Chomutova hygienici navštívili 20. března. Restauraci po kontrole uzavřeli. Důvodem byla nedostatečná hygiena, a to jak v kuchyni, tak v přípravně pizzy, a nesprávně uložené a skladované potraviny.

Jak to v pizzerii vypadalo, že můžete podívat zde:

{article title="OBRAZEM: Hygienici uzavřeli oblíbenou chomutovskou pizzerii na náměstí "}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Po návštěvě hygieniků se v pizzerii dali do generálního úklidu. Pracovníci krajské hygienické stanice se do provozovny vrátili 28. března a už zde neshledali žádné nedostatky. „Byla provedena sanitace celé provozovny včetně zařízení. Povrchy stropů a stěn byly vybíleny a opraveny. Došlo k oddělení pracovních úseků. V době kontroly byly v provozovně skladovány pouze bezpečné potraviny skladované podle charakteru, vzájemné slučitelnosti a v souladu s pokyny výrobce,“ informuje na svých webových stránkách Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje s tím, že v restauraci tak mohl být opět obnoven provoz. 

0304pizerie

0304pizerie6

0304pizerie1

0304pizerie5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru