Policisté vyšetřují pondělní požár chatky v Polákách. Oheň dřevěný domek za statisíce úplně zničil
Hasičům byl požár nahlášen krátce před devátou hodinou ranní. Když přijeli na místo, tak už byla chatka celá v plamenech. Zdroj: hasiči Kadaň
Chomutov

Chbany – Policisté vyšetřují požár rekreačního domku, ke kterému došlo na Velikonoční pondělí v chatové osadě v obci Poláky u Nechranické přehrady. Škody jdou do statisíců korun.

V chatové oblasti Poláky shořela dřevěná chatka. Podle policie mělo začít v objektu hořet už někdy v noci. Požár byl ale hasičům nahlášen ale až před devátou hodinou ranní. Když přijeli na místo, tak už byla chatka celá v plamenech. Majitelce vznikla škoda ve výši 800 tisíc korun. „Proč v chatě začalo hořet, vyšetřují nyní policisté. Skutek vyhodnotili jako trestný čin poškození cizí věci,“ sdělila v úterý k požáru tisková mluvčí policie Marie Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru