Klášterec má jednu z nejlepších učitelek v republice. Dostala medaili od ministra školství
Medailí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy bylo ve Valdštejnském paláci v Praze oceněno 40 vynikajících pedagožek a pedagogů. Zdroj: Ministerstvo školství
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Medailí Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy bylo ve Valdštejnském paláci v Praze oceněno 40 vynikajících pedagožek a pedagogů. Mezi nimi byla také dlouholetá učitelka z Klášterce - Mgr. Doris Homolková.

Mgr. Doris Homolková (na snímku dole) se kromě své práce svědomité a oblíbené třídní učitelky a zástupkyně ředitele ve svém volnu a bez nároku na odměnu plně věnovala svým žákům, pro které organizovala mimoškolní aktivity především v oblasti hry na hudební nástroje a zpěvu, organizovala školní vystoupení a osobně se zapojovala do organizování většiny školních akcí. V letošním roce ukončí po 31 letech své působení ve školství.

0304ucitelemadaile1

Medaile Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy se uděluje od roku 1992, je oceněním významné pedagogické, výchovné, vědecké nebo umělecké práce, dlouhodobého a vynikajícího působení v resortu školství nebo mimořádně záslužného činu při zajišťování a zlepšování podmínek pro výchovu a vzdělávání v České republice. Kandidáty na medaili může navrhnout ředitel školy, učitel, žák, rodič, obec nebo kraj. Medaili 1. stupně letos obdrželo 16 laureátů, Medaili 2. stupně obdrželo 24 laureátů. Autorem medaile je akademický sochař Zdeněk Kolářský.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru