Teplice - Již tuto neděli se chystá v OC Olympia Teplice spuštění prodeje čerstvých ručně vyráběných amerických donutů.

Stánek s donuty má pro vás připraveno několik zvýhodněných akcí, a to například káva dle vlastního výběru od prémiové značky Dallmayr za pouhých 15 korun. Kávu dle vlastního výběru můžete také získat při koupi jedné krabice (tj. čtyř kusů), a to zcela zdarma. Dále jsme pro vás připravili ranní nabídku, donut dle vlastního výběru + káva za pouhých 59 korun.

Novinkou, kterou společnost Donut Point, s.r.o. spouští, jsou také jablka „na špejli“ v různých polevách. Nabízí tak zdravější variantu k mlsání. Tento sortiment nemá v Ústeckém kraji žádné zastoupení, a tak Donut Point nabízí nevšední výběr pochoutek.

Dále jsme se rozhodli pro spolupráci se společností Čokolatérie u Karolíny, která nabízí prémiovou čokoládu, kterou ručně vyrábí její tým a můžete tak ochutnat několik exotických pralinek dle vlastní libosti. Každý den je pro vás připraveno 12 druhů čokoládových pralinek.

Kromě teplické Olympie se chystají pobočky v mosteckém a otvickém Kauflandu a litvínovské Sokolovně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru