Jak si užít Velikonoce na Klášterecku? Vydejte se s turisty na Mědník nebo s dětmi do kulturního domu
Ilustrační foto
Chomutov

Klášterecko – Ještě nevíte, co budete dělat o velikonočních svátcích? Klášterecká radnice vás zve hned na dvě akce. Pozor, jedna je kvůli počasí přesunuta ze zámku do kulturního domu.

Milovníci turistiky a pohybu na čerstvém vzduchu se mohou přidat k tradiční akci kláštereckého Klubu českých turistů, který pořádá v neděli 1. dubna tradiční pochod na Mědník. Start pochodu pro velikonoční vajíčko je mezi 8. a 9. hodinou u zimního stadionu. Odtud se jde až na Mědník, kde budou účastníci odměněni velikonočním vajíčkem.

Zejména rodinám s dětmi je určena další akce, kterou pořádá v neděli Zámek Klášterec nad Ohří ve spolupráci s Hudebním divadlem Hnedle vedle. Původně měla být akce na zámku, vzhledem k počasí je ale přesunuta do prostor kláštereckého kulturního domu. Začíná se v 13.00 hodin, na programu jsou pohádky, hudební hrátky i soutěž o nejhezčí kraslici. V řemeslných dílnách se budou plést pomlázky i vyrábět malé Moranky a zajíčci. Chybět nebude ani zdobení vajíček, představí se také historická řemesla.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru