V Jirkově oslavili Den učitelů, město ocenilo čtyři kantorky
Tři oceněné kantorky - Helena Kubíčková ze ZŠ Studentská (vlevo), Michaela Straková ze ZŠ Nerudova (uprostřed), Dagmar Nitkulincová ze ZŠ Budovatelů (druhá zprava). S nimi místostarostka Dana Jurštaková a starosta Radek Štejnar. Foto: MěÚ Jirkov/ Josef Dušek
Chomutov

Jirkov – Den učitelů, který připadá na 28. března, oslavili v Jirkově. Město každoročně hostí kantory ze všech městských škol a při té příležitosti oceňuje také zasloužilé pedagogy.

Letos město pozvalo učitele na jejich svátek na zámek Červený Hrádek a oceněny byly čtyři ženy - Helena Kubíčková ze ZŠ Studentská, Michaela Straková ze ZŠ Nerudova, Dagmar Nitkulincová ze ZŠ Budovatelů a ředitelka ZUŠ Milena Sailerová. Součástí setkání byla i krátká prezentace budoucí infocentra a muzea hasičů, které jsou koncipované tak, aby byly poučné a lákavé i pro školáky. Nechybělo samozřejmě ani občerstvení.

2803ucitelka1

Ředitelka ZUŠ Milena Sailerová kvůli vyučování na setkání nemohla, proto jí zástupci města předali ocenění přímo v ředitelně.      Foto: Josef Dušek

2803ucitelky2

Letos město hostilo učitele v Rytířském sále na Červeném Hrádku. Foto: Josef Dušek

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru