Víkendové krádeže v nákupních centrech: Jeden zloděj sebral hračky, druhý řádil na parkovišti před obchodem
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Dvě víkendové krádeže, které se staly v obchodních centrech, vyšetřují chomutovští policisté. V jednom případě řádil zloděj přímo v obchodě, v  druhém před ním.

Hračky za necelých 5 tisíc korun odcizil v sobotu v chomutovském nákupním centru 31letý muž. Při následném vyšetřování bylo zjištěno, že se do křížku se zákonem nedostal poprvé, za krádeže byl v nedávné době již pravomocně odsouzen.

Jiný lapka řádil na parkovišti před nákupním centrem. Na policii se v sobotu obrátila žena, která přišla o kabelku, kterou si odložila na sedadlo auta při vykládání nákupu do kufru. Kdosi tašku v nestřeženém okamžiku sebral a z místa utekl. „Žena vyčíslila škodu na 25 tisíc korun. Po zloději policie pátrá,“ doplnila k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru