VIDEO: Do přivaděče spadl v noci opilý muž. Z ledové vody ho vytáhli díky pásku
Muž se bez pomoci sám na břeh dostat nedokázal. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Opravdu velké štěstí měl opilý muž, který spadl v noci v Chomutově do koryta přivaděče. Včas si ho všimli lidé a přivolali pomoc. O případu informovali strážníci městské policie, kteří ze záchrany zveřejnili na svém facebooku video.

Muž spadl do přivaděče v ulici Kamenná nad zastávkou MHD. Bez pomoci se sám nemohl dostat na břeh. Navíc byl opilý. Měl tedy velké štěstí, že šli okolo lidé, kteří si ho všimli. Sami ho z ledové vody ale dostat nedokázali, proto přivolali městskou policii.

Strážníci nakonec muže vytáhli z koryta za pomoci opasku. Byl podchlazený, ale komunikoval. Hlídce městské policie řekl, že do vody spadl sám, když se vracel z restaurace. Na místo byla přivolána sanitka. Do jejího příjezdu strážníci muže zabalili do izotermické fólie a posadili ho do vyhřátého vozidla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru