VIDEO: Vážná nehoda v Klášterci. Auto srazilo před domem malého školáka
Policisté místo nehody obehnali páskou. Kousek od domu přistál na travnaté ploše záchranářský vrtulník. Foto/Video: čtenář
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Vážná dopravní nehoda se stala ve čtvrtek 15. března odpoledne v Klášterci nad Ohří. Řidič osobního vozu tady srazil malé dítě.

Nehoda se stala v 14.45 hodin ve Školní ulici. Dítě auto srazilo na silnici před panelovým domem, kde je parkoviště. Na pořízeném videu z místa střetu je vidět několik metrů dlouhá brzdná dráha.

Policie se vzhledem k tomu, že bylo při střetu zraněné malé dítě, nechce k události podrobněji vyjadřovat. „Účastníkem nehody byl nezletilý chodec. Okolnosti nehody policisté vyšetřují,“ sdělila pouze policejní mluví Marie Pivková. Podle informací našeho on-line deníku srazilo auto osmiletého školáka. Zraněného chlapce přepravil do nemocnice záchranářský vrtulník.

https://www.youtube.com/watch?v=UaTO2TOddkw

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru