V Jirkově přistával dopoledne záchranářský vrtulník. Letěl pro zraněné batole
Vrtulník nakonec odlétal bez pacienta. Zranění dítěte naštěstí nebylo natolik vážné, aby vyžadovalo letecký transport.
Chomutov

Jirkov – V Ervěnicích v Jirkově zasahovali ve středu dopoledne záchranáři. K jednomu ze zdejších domů přijela sanitka a přistával zde i vrtulník letecké záchranky. Důvodem bylo zraněné malé dítě. Událost potvrdil mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Záchranářský vrtulník přistával po deváté hodině ranní poblíž ulice Osvobození. Na místo byl vyslán kvůli zranění batolete. „Událost mohu potvrdit. Na místo byl vyslán vrtulník i sanitka. Dítě, které mělo poraněnou nohu, bylo nakonec převezeno sanitkou na chirurgii do chomutovské nemocnice. Vrtulník se vrátil zpět na základnu,“ sdělil Prokop Voleník.

Podle informací našeho on-line deníku byla zraněna teprve 10měsíční holčička, utrpěla popáleniny na noze. Měla na sebe strhnout varnou konvici, kde ale naštěstí byl jen zbytek vody. Zranění by nemělo být nijak vážné. Podle policie bylo dítě po ošetření lékařem propuštěno do domácí péče.  

1403vrtulnik

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru