Dvojice z Chomutova jela krást do Mostu. Když je policisté chytili, měli už plné tašky
Ilustrační foto
Chomutov

Most - Mostečtí policisté zadrželi muže a ženu ve věku 30 a 34 let z Chomutova. Oba dva přijeli do Mostu za jediným účelem, a to krást v obchodech.

V jedné prodejně měla dvojice odcizit záclony za 2 400 korun. S lupem odešli z prodejny a byli přistiženi nedaleko. Policisté na místě zjistili, že dvojice předtím kradla i jinde. "V taškách měla totiž další zboží a to kabát a tři bundy, vše za 6 200 korun, které měla odcizit krátce před zadržením v centru města ve dvou prodejnách.

Lup v hodnotě 8 570 korun byl policií zajištěn. „Muž i žena skončili na policii, kde jim bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu krádeže ve spolupachatelství," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru