Chomutovem cválal osedlaný kůň bez jezdce
Odchycený kůň. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Kuriózní případ řešili strážníci v Chomutově. Městem se proháněl osedlaný kůň bez jezdce. Majitel se naštěstí záhy našel. 

O koni bez jezdce se strážníci dozvěděli díky telefonátu. Oznamovatel uvedl, že zvíře právě cválalo od Březenecké k ulici Šípková. Hlídka vyjela oznámení prověřit a zároveň hledat jezdce, který mohl z koně spadnout a někde ležet zraněný.

Po chvíli se na místo dostavila žena, která strážníkům vysvětlila, co se stalo. Sdělila jim, že kůň patří její kamarádce, která čeká v nedaleké vesnici. Jezdkyně z koně spadla, vyplašené zvíře ovšem nezastavilo a cválalo dál, až doběhlo do města.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru