Pokus o vraždu v Jirkově! Muž tady téměř zabil svoji příbuznou
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Velmi závažný zločin se stal na konci minulého týdne v Jirkově. Devětapadesátiletý muž tady málem zabil svoji 81letou příbuznou. V současné době se útočník již nachází ve vazbě. O případu ve čtvrtek informovala policie.

Devětapadesátiletý muž napadl důchodkyni v sobotu 3. března. Útok se odehrál v jednom z jirkovských bytů. „Žena po útoku utrpěla velmi vážná zranění. Muže zadrželi policisté krátce po činu,“ sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová. Podle policistů se na agresivitě muže podepsal i alkohol. „Při provedené dechové zkoušce hodnota alkoholu ukázala téměř 3 promile,“ dodala mluvčí.

Krajští policisté 59letého muže obvinili ze spáchání pokusu zvlášť závažného zločinu vraždy. Na obviněného byla na základě podnětu policistů uvalena vazba. V případě uznání viny mu hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od deseti do osmnácti let.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru