VIDEO: V baru měli problém s opilým hostem. Strážníci ho museli odvézt v poutech
Když strážníci vedli opilého muže ke služebnímu autu, začal být agresivní a kladl odpor. Nakonec tedy musel dostat pouta. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – S opilým hostem měla problém obsluha baru v Chomutově v Písečné ulici. Muž, který byl už úplně na mol, se dožadoval dalšího alkoholu a nechtěl z baru odejít. Incident museli přijet vyřešit strážníci.

Podle oznamovatelky přišel do baru muž už silně pod vlivem a chtěl další alkohol. Když byl odmítnut a z baru vykázán, tak se mu to ale vůbec nezamlouvalo. Obsluha si proto na pomoc přivolala strážníky.

Když hlídka dorazila na místo, tak se muž potácel před provozovnou. Strážníci ho vyzvali, aby odešel, což ovšem odmítl. Stále se chtěl vrátit do baru a pokračovat v pití. Nakonec ho tedy hlídka odvedla ke služebnímu vozidlu, kde ale opilec začal být silně agresivní a kladl odpor. Skončil proto v poutech a byl převezen na služebnu státní policie.

Poté, co se uklidnil, byl muž propuštěn. Jeho přestupek bude předán k dořešení příslušnému správnímu orgánu chomutovského magistrátu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru