Takhle to dopadne, když zapomenete na brzdu. Rozjeté auto bez řidiče se zastavilo až o ostrůvek
Vozidlo se zastavilo až na ostrůvku, kde zdemolovalo dopravní značku. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Štěstí v neštěstí měl řidič v Chomutově, který zapomněl zabrzdit své auto. Vůz mu sice odjel a naboural do značky, naštěstí se ale nikomu nic nestalo. O případu informovala městská policie.

Událost se stala v Zahradní ulici. Rozjeté vozidlo bez řidiče tady skončilo na silničním ostrůvku, kde porazilo dopravní značku. Na místo byli přivoláni strážníci, kteří vše zdokumentovali. Následně si případ převzala státní policie. Během čekání na policisty se k autu dostavil jeho majitel. Ten strážníkům objasnil, co se stalo. Uvedl, že měnil nefunkční autobaterii, při její výměně a následném zkoušení nové ale zapomněl vozidlo pořádně zajistit a auto se rozjelo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru