VIDEO: „Ať vás zabijou.“ Strážníci zpacifikovali muže, který řádil v Revoluční ulici
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídky městské policie byly vyslány do ulice Revoluční, kde měl řádit opilý muž. Ničil zaparkované auto a dobýval se do budovy.

Po příjezdu na místo strážníci dotyčného muže vyzvali, aby prokázal svoji totožnost. Ten ovšem neuposlechl, místo toho nadával a vykřikoval nesrozumitelné věty typu: „To já znám…..A vražděj, ať vás zabijou….“

Na místo se dostavili svědci incidentu, kteří potvrdili, že právě tento muž poškodil zaparkované vozidlo a stejně tak vchodové dveře místní provozovny. Vzhledem k těmto informacím byl dotyčný zadržen. Jelikož byl agresivní, dostal nakonec i pouta.

Případ si následně převzali státní policisté, kteří zjišťovali výši škody. Muž byl poté převezen na policejní služebnu, kde se podrobil zkoušce na alkohol. Nadýchal 2,2 promile.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru