Muž vysypal popel z kamen na kompost, shořela kůlna i garáž
Požár hasiči likvidovali hodinu. Foto: hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - Neopatrnost stojí za požárem, který ve čtvrtek likvidovali hasiči v u rodinného domu Kadani. Shořela tady kůlna u domu, kryt od bazénu a oheň poškodil i garáž.

Požár vypukl ve čtvrtek dopoledne v ulici Jana Švermy. Hořet začalo na zahradě domu, oheň pak přeskočil i na přilehlé stavby. „Požár pravděpodobně vznikl od popele z kamen, který muž vysypal na kompost. Horký popel nejdříve způsobil požár dřevěné kůlny, pak došlo k poškození i garáže sousedního domu,“ informovala policejní mluvčí Marie Pivková.

Hasiči z Kadaně a Klášterce likvidovali požár zhruba hodinu. Celková škoda, kterou oheň způsobil, je značná. Byla vyčíslena na 500 tisíc korun.

0203pozar1

0203pozar2

0203pozar4

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru