Strážníci pomáhali v bytě na Palackého. Za zamčenými dveřmi našli dezorientovanou ženu s modřinami v obličeji
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci pomáhali starší ženě, která zůstala ve velmi špatném stavu uvězněna ve svém bytě. Jen díky všímavé sousedce a následně rychlé reakci strážníků možná nedošlo k nejhoršímu.

Chomutovská městské policie přijala na tísňovou linku telefonické oznámení od ženy, že v domě v Palackého ulici nemůže navázat kontakt se svou sousedkou. Na klepání a ani na telefon seniorka nereagovala a klíči, které měla žena k dispozici, nešlo dveře bytu odemknout.

Hlídka se po příjezdu na místo vypravila okamžitě společně s oznamovatelkou k bytu. Strážníkům se dveře otevřít podařilo. V kuchyni na zemi spatřili ležet starší ženu, která na sobě neměla žádné oblečení, byla naprosto dezorientovaná a v obličeji měla znatelné modřiny, které mohl způsobit pád. Důchodkyně byla sice při vědomí a snažila se komunikovat, ale nebylo jí rozumět. Strážníci na místo okamžitě přivolali záchranku, která seniorku odvezla do nemocnice. Telefonicky pak vyrozuměli o události její dceru, byt zkontrolovali, uzamkli a klíče předali opět sousedce.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru