Stačilo málo a tenhle chlupáč umrzl! Našli ho přivázaného u dopravní značky
Promrzlý pejsek byl ihned převezen na služebnu městské policie. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci zachraňovali pejska, kterého v těchto velmi chladných dnech někdo přivázal u dopravní značky a nechal svému osudu. Zvíře tady málem umrzlo.

V úterý 27. února byli strážníci vysláni do ulice Lipanská, kde měl být podle telefonického oznámení u dopravní značky delší dobu uvázaný pes. Jednalo se o staršího bišonka, který se celý klepal zimou. Obojek sice měl, ale bez známky. Protože venku mrzlo, bylo nutné okamžitě dát podchlazeného psa do tepla. Byl tedy převezen na služebnu městské policie.

Strážníci se na místě snažili zjistit, komu pes patří. Podle některých kolemjdoucí s ním chodí ven starší paní. Hlídce se ženu v okolí ale dohledat nepodařilo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru