Žádná zapadlá ulička či zákoutí. Exhibicionista si stáhl kalhoty přímo na náměstí
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Policisté v těchto dnech obvinili z trestného činu výtržnictví 28letého Chomutovana, který se loni v prosinci obnažoval před cizí ženou v centru Chomutova.

Mladý exhibicionista budil veřejné pohoršení přímo na chomutovském náměstí. „Před procházející ženou si stáhl kalhoty a obnažil se,“ uvedla k případu, který se stalo loni dva dny před Vánoci, policejní mluvčí Marie Pivková. Následné vyšetřování ukázalo, že se muž na veřejnosti nesvlékl poprvé. Za obdobné jednání byl potrestán už v roce 2015. Osmadvacetiletého Chomutovana policisté obvinili z výtržnictví, vyšetřování případu nadále pokračuje.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru