Tohle dokáže mráz! V Klášterci kvůli krám uzavřeli cesty kolem řeky v zámeckém parku
Zamrzlá řeka Zdroj: Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterecká radnice upozorňuje občany na uzavření cest podél řeky v zámeckém parku. Důvodem jsou kry na řece a s tím spojený vzestup hladiny Ohře.

Cesty v zámeckém parku jsou uzavřené od pondělí. Na základě kontroly městské policie a pracovníků Povodí Ohře bylo zjištěno, že došlo k rozlámání ledové celiny a k vzestupu hladiny na řece Ohři. Led zůstává na jezu a vybřežil k opěrné zdi na pravém břehu řeky.

Z důvodu možného vylití řeky Ohře i na dalších místech by občané neměli až do odvolání využívat cesty v celém úseku podél řeky Ohře v zámeckém parku, zejména pak od lázní k jezu. Situaci na řece budou pracovníci Povodí Ohře nadále sledovat a v případě pominutí nebezpečí bude veřejnost opět informována.

Kry na Ohři lze pozorovat z bezpečné vzdálenosti z některých vyvýšených míst.

2602led3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru