OBRAZEM: Vážná nehoda u Vilémova. Pro řidiče přiletěl vrtulník
Havarovaný vůz u Vilémova. Foto: 5x hasiči Radonice
Chomutov

Chomutovsko - Vážná dopravní nehoda se stala v pondělí 26. února v brzkých ranních hodinách u obce Vilémov u Kadaně. Havaroval tady osobní vůz, zraněného řidiče přepravil do nemocnice záchranářský vrtulník.

Nehoda se stala ve 2.30 hodin. Řidič narazil s vozidlem do stromu. „Uvnitř auta zůstal zaklíněný zraněný člověk. Hasiči mu poskytli předlékařskou pomoc, vyprostili ho a předali zdravotníkům,“ řekl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Na místo vyjížděli hasiči z Podbořan a dobrovolná jednotka hasičů z Radonic. Hasiči nejprve předali zraněného řidiče lékařům z kadaňské záchranky, následně byl transportován do vrtulníku. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

2602nehoda1

2602nehoda3

2602nehoda5

 

2602nehoda6
.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru