Odkud jsou nejlepší automechanici? Z Podbořan, Lovosic a Chomutova
Soutěž automechaniků. Foto: Ústecký kraj
Chomutov

Chomutov - Střední škola technická, gastronomická a automobilní Chomutov uspořádala ve školním autoservisu krajskou soutěž automechaniků středních škol Ústeckého kraje. Soutěž je organizována v rámci akce České ručičky 2018, jejímž vyhlašovatelem je ministerstvo školství a Jihomoravský kraj.

Krajské soutěže se zúčastnilo 20 automechaniků, vítězů školních kol z deseti středních škol Ústeckého kraje, které tento obor vyučují. Soutěžící plnili teoretické úkoly z konstrukce automobilů a také si museli poradit se simulovanými závadami na osobních automobilech, při kterých museli prokazovat své znalosti z ovládání moderní techniky, ale také svou zručnost a přesnost.

A jak celá soutěž dopadla? Vítězem se stal Lukáš Zoul z Gymnázia a Střední odborné školy Podbořany, na druhém místě se umístil Ondřej Mašek ze SOŠ technické a zahradnické Lovosice a na třetím místě Jiří Kraml z pořádající školy. Soutěžící, kteří se umístili na prvním a druhém místě, postupují do celostátního kola, které se uskuteční od 26. do 28. března v Mladé Boleslavi.

2402soutezautomechanici2

Vítězové. Foto: Ústecký kraj

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru