Už je mají! Kriminalisté dopadli zloděje, kteří od loňského podzimu vykrádali na Chomutovsku auta
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Chomutovským kriminalistům se podařilo objasnit sérii vloupaček do aut. Krádeže věcí z vozů mají na svědomí dva pachatelé – čtyřicetiletý muž z Loun a stejně stará žena z Mostu. Oba byli obviněni hned z několika trestných činů.

Dvojice začala auta na Chomutovsku vykrádat už loni v říjnu a v páchání trestné činnosti pokračovala až doposud. Za tu dobu pachatelé stihli vybrat 10 vozů. Zlákaly je vždy zřejmě věci, které nechali majitelé odložené na sedačkách. „Zmizela taška s notebookem, ledvinka s osobními doklady, batoh a další kabelky a tašky s majetkem poškozených. Celková škoda přesáhla 100 tisíc korun,“ informovala policejní mluvčí Marie Pivková.

Oba pachatelé byli ve středu zadrženi a obviněni hned z několika trestných činů – z krádeže, poškození cizí věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Vyšetřování případu nadále pokračuje

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru