Neuvěřitelné! Mladý muž sebral dítěti na Písečné koloběžku a ujel
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Neuvěřitelný případ se stal na začátku tohoto týdne v Chomutově. Jistý mladý muž tady na sídlišti okradl dítě, sebral mu koloběžku.

Chomutovští policisté přijali v pondělí oznámení od místní obyvatelky, že kdosi jejímu vnukovi sebral na chodníku koloběžku. Následným šetřením se policistům podařilo zjistit pachatele. Krádež má na svědomí 25letý Chomutovan. „Na sídlišti Písečná přišel k dítěti, beze slova mu vzal koloběžku a z místa ujel,“ popsala, co se stalo, policejní mluvčí Marie Pivková. Přitom se nejednalo o nijak drahou věc, koloběžka stála jen 500 korun. Co zloděje ke krádeži vedlo, policisté nezveřejnili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru