VIDEO: Policejní zásah na třináctce. Muž kličkoval mezi auty, v batohu ukrýval pistoli
Zásah strážníků zachytila městská kamera. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Honičkou na silnici I/13 v Chomutově skončil zprvu celkem běžný zásah chomutovské městské policie. Strážníci vyjížděli k případu fyzického napadení dvou mužů ve sklepě, nakonec se ale na frekventované silnici u svodidel prali s mužem, který měl pistoli.

Strážníci byli přivolání do Kyjické ulice, kde měla v jednom z domů dvojice mužů napadnout jiné dva muže. Ti na místě hlídce sdělili, že ve sklepě opravovali topení, když na ně dva cizí muži zaútočili. Následně měli pachatelé zůstat ukrytí ve sklepě.

Strážníci prostory prohledali, nikoho ovšem nenašli. Až u zadního vchodu domu spatřili muže, který se před strážníky dal ihned na útěk. Na výzvy k zastavení nereagoval. Proběhl křovím a ve snaze hlídce uprchnout přeskočil betonová svodidla a vrhl se na frekventovanou silnici mezi auta. Během chvíle byl ale dopaden. Vzhledem k tomu, že kladl odpor, byla mu nasazena pouta.

Během zákroku muži spadl ze zad batoh, ve kterém ukrýval střelnou zbraň. Jednalo se pravděpodobně o vzduchovou pistoli předělanou na malorážku. U zbraně se nacházely i tři prázdné nábojnice. Strážníci následně na místo přivolali záchranku a státní policii, která si případ převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru