Viděli jste kouř? Takhle hořel před pár dny na Kamenném Vrchu vrak auta
Hořící vrak. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na Kamenném Vrchu v Chomutově shořel před několika dny odstavený vrak auta. Městská policie, která byla na místě společně s hasiči, nyní zveřejnila fotografie ze zásahu.

K požáru došlo 14. února. Vůz byl celý v plamenech a stoupal z něho mohutný černý dým. Lidé, kteří kouř zahlédli, následně na sociálních sítích zjišťovali, co vlastně hoří. Nepojízdné auto bylo odstavené u uzavřené provozovny. Hořet začalo před půl desátou dopoledne, zřejmě ho někdo schválně zapálil.

Na místo se sjeli hasiči i policisté. Na vrak auta byla městská policie upozorněna již dříve, ale podle zákona může být odtažen správcem komunikace až po uplynutí dvou měsíců.

2002vrakautapozra1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru