Z bytu se valil kouř. Naštěstí šlo pouze o připálené potraviny na sporáku
Dům, kde byl původně nahlášen požár, ze kterého se vyklubaly naštěstí jen připálené potraviny na sporáku. Foto: hasiči Kovářská
Chomutov

Kovářská – Hasiči z Kovářské byli vysláni k požáru bytu v prvním patře panelového domu obci Kovářská. Po příjezdu jednotky na místo bylo průzkumem zjištěno, že došlo k připálení potravin na plotně. Byt naštěstí požárem zasažen nebyl.

Dým, který se valil ze spálených potravin, ale zamořil celý byt a také chodbu domu. Jednotka proto prostory odvětrala přetlakovým ventilátorem. Po devatenácti minutách od výjezdu se hasiči vrátili zpět na základnu. Zásah byl překvalifikován z požáru na technickou pomoc. Ke zranění ani škodě na majetku nedošlo.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru