OBRAZEM: Nehoda u Přísečnické přehrady. Auto skončilo na svodidlech
Havarovaný vůz na svodidlech. Foto: 4x hasiči Kovářská
Chomutov

Chomutovsko – Hasiči z Kovářské informovali o dopravní nehodě, která se stala na konci minulého týdne u Přísečnické přehrady. Havarovala tady dvě vozidla, jedno skončilo po nárazu na svodidlech.

K nehodě došlo již ve čtvrtek 14. února. Na místě mimo záchranky a policistů zasahovali také hasiči. Ti vyprošťovali vozidlo, které bylo nárazem odhozeno až na svodidla, kde zůstalo zaklíněné. Hasiči se zároveň postarali o úklid olejem a chladící kapalinou kontaminovaného sněhu a zeminy.

Nehoda se stala v I. ochranném pásmu přehrady, na místě proto byli také pracovníci Povodí Ohře. Příčinu nehody vyšetřuje policie.

1902autosvodidla1

1902autosvodidla5

1902autosvodidla4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru