OBRAZEM: Řidič zapíchl dodávku do horského potoka. Provozní kapaliny z auta znečistily nádrž s pitnou vodou
Dodávka skončila v horském potoce. Foto: 4x HZS Karlovarského kraje
Chomutov

Boží Dar – Na první pohled k vážné dopravní nehodě vyjížděli v pátek dopoledne hasiči k Božímu Daru. Řidič tady skončil s dodávkou v potoce. Kvůli bouračce byla znečištěna pitná voda.

K nehodě došlo na silnici mezi Božím Darem a Ryžovnou. Řidič zřejmě nezvládl jízdu na zasněžené vozovce a auto zapíchnl pod mostek do potoka. Přestože na první pohled vypadala kolizi velmi vážně, nakonec se obešla bez zranění. Z havarované dodávky ale uniklo větší množství provozních kapalin do potoka podél cesty, odtud se pak dostaly až do nádrže s pitnou vodou Myslivny. Celou událost společně s hasiči řešili přímo na místě pracovníci vodoprávního úřadu a orgánu životního prostředí.

1602dodavka

1602dodavka3

1602dodavkakapaliny

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru