Nepochopitelný hazard. Zfetovaná žena vezla v autě malé dítě
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko/Mostecko – Velmi nezodpovědně se zachovala 31letá řidička z Chomutovska. Za volant auta sedla pod vlivem drog, přitom vezla malé dítě. Navíc neměla ani řidičák. O případu informovala mostecká policie, která ženu zadržela.

Policejní hlídka 31letou řidičku kontrolovala na silnici I/13. Policisté nejprve zjistili, že žena u sebe nemá řidičský průkaz, protože o něj přišla na začátku února kvůli přestupku. Dále se ukázalo, že auto nemá ani technickou kontrolu a nebylo sjednané ani pojištění o odpovědnosti za škodu.

Nejhorší ovšem bylo, že žena usedla za volant zfetovaná a ještě k tomu si s sebou do auta neváhala vzít malé dítě. „Protože dopravní hlídka při kontrole pojala podezření, že žena je pod vlivem drog, provedli u ní policisté test na návykové látky, který vyšel pozitivně na amfetamin a metamfetamin,“ sdělila k případu policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté 31letou řidičku na místě zadrželi, zároveň v tu chvíli ale bylo nutné vyřešit, kam umístit dítě. Nakonec si pro něj přijeli příbuzní. „Policisté následně ženě sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala policejní mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru