Chomutov - Cílem projektu je rozšířit nabídku vzdělávacích služeb založených na e-learningovém vzdělávání v oblasti cestovního ruchu (CR) v Ústeckém kraji (ÚK) prostřednictvím nabídky volně přístupných e-learningových kurzů. Kurzy budou doplněny o aplikace do mobilních zařízení (telefon, tablety).

Kurzy jsou určeny pro účastníky dalšího vzdělávání, tj. pracovníky zařízení cestovního ruchu, zejména ubytovacích, pohostinských a volnočasových zařízení v Ústeckém kraji, a to bez ohledu na velikost, tj. včetně mikropodniků či OSVČ.

Kurzy pro účastníky zdarma a budou pilotně ověřeny pro skupinu max. 30 osob. Úvodní pracovní konference s workshopy k jednotlivým kurzům proběhne v březnu 2015. Zájemci o účast se mohou hlásit na níže uvedeném kontaktu.

Názvy a tématické zaměření kurzů:
1. Cestovní ruch v Ústeckém kraji a destinační management
2. Informační technologie v cestovním ruchu
3. Hotelový management, řízení v době recese
4. Hygiena a enviro management v ubytovacím a stravovacím provozu
5. Regionální gastronomie Ústeckého kraje

Nositelem projektu je vzdělávací společnost Asista, s.r.o.
Kontakt pro bližší informace:
ASISTA, s.r.o.
J.Ressla 1793
Most
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
www.asista.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru