Policejní zásah v Dukelské ulici! Policisté ji zatarasili a kryli se za auty
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Policisté zasahovali ve středu odpoledne v ulici poblíž průmyslové zóny Severní pole. Podle svědků policejními automobily zatarasili Dukelskou ulici a kryli se za auty.

K události došlo kolem 14.30 hodin. Ulice měla být policistů plná. "Kryjí se tady za auty," prozradil našemu on-line deníku jeden ze svědků odpoledních událostí. Mezi lidmi kolovaly i informace, že se v ulici dokonce střílí.

Policisté zatím k příliš čerstvé záležitosti nechtějí poskytovat informace. „Prováděl se tady policejní zásah a teď se dělají nějaké další úkony,“ uvedla pouze policejní mluvčí Irena Pilařová s tím, že na místě se ale určitě nestřílelo. Více informací policie sdělí zřejmě až ve čtvrtek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru