Nehoda na Klínovci. Řidič skončil s autem v příkopu, kvůli sněhu to ale tentokrát nebylo
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Totálně na mol byl 31letý muž z Jihlavy, který boural v Loučné pod Klínovcem u hotelu Nástup. Policisté mu naměřili 2,33 promile.

Nehoda se stala v úterý v noci. Muž nejprve na parkovišti v obci Loučná pod Klínovcem s autem couval, manévr ale nezvládl a narazil do dalšího zaparkovaného vozidla. Z místa nehody poté odjel po silnici až k hotelu Nástup, kde sjel mimo komunikaci.

Policisté, kteří byli k nehodě přivoláni, dali řidiči „dýchnout“. Přístroj ukázal nejprve 2,33 a následně 2,25 promile. „S výsledkem kontroly muž souhlasil, k požívání alkoholických nápojů před jízdou se přiznal,“ uvedla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn, škoda byla vyčíslena na 45 tisíc korun. Jednatřicetiletý muž je nyní podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru