Strážníci pomáhali dezorientované důchodkyni. S promáčeným nákupem stála bezradně na ulici
Ilustrační foto Zdroj: Městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci pomáhali v uplynulých dnech starší ženě z domova pro seniory v Málkově, která se ztratila. Žena vyrazila na nákup do Chomutova, pak ji ale zradila paměť a ona nevěděla, kde se vlastně nachází. Díky všímavým lidem a následně strážníkům se nakonec dostala zpět do domova v pořádku

Ženě přestala sloužit paměť v momentě, kdy se již vracela z nákupu v Chomutově. Zeptala se kolemjdoucího na cestu. Ten důchodkyni navedl sice správným směrem, ale žena zanedlouho vše opět zapomněla. V tu chvíli už měla svůj nákup promáčený od sněhu, část se ho dokonce rozsypala a žena byla najednou  bezradná.

Dezorientované seniorky si všiml muž, který na pomoc přivolal strážníky městské policie. Ti zjistili, ve kterém domově žena bydlí, a odvezli ji zpět do Málkova. Naštěstí se vše obešlo bez zásahu lékařů a dalších komplikací.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru