Chomutov - Aktuální informace z předprodeje lístků na čtvrteční koncert. Vstupenky na Olympic jsou stále k dostání (na stání i sezení), v den koncertu se navíc budou od 15 hodin prodávat na pokladně Sportovní haly. „Pro fanoušky kapely máme dobrou zprávu, cenu lístků ponecháme ve stejné výši, jako byla v předprodeji," uvádí pořadatel Tomáš Matuška z agentury DETO production.

olympic1311

Hrajte s námi o 4x2 lupeny

Jestliže jste si lístky pořád ještě nepořídili, můžete zkusit štěstí v naší soutěži. Pro čtyři z vás máme dvojici lístků (2 x na sezení, 6 x na stání). Stačí vám správně odpovědět na soutěžní otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude zítra, ve středu 26. listopadu v 12.00 hodin přesně.

Soutěžní otázka: Napište nám, jaký název hudební soubor nesl, než se začal jmenovat Olympic...

Kdy, kde, za kolik

Chomutovskému publiku se Olympic představí ve čtvrtek 27. listopadu v Městské sportovní hale. Koncert začíná v 19.30 hodin (vstup do haly bude umožněn již od 18 hodin). V současnosti jsou v prodeji ještě vstupenky na sezení v částce od 380 do 420 korun a na stání za 350 korun. Předprodej probíhá v chomutovském infocentru a na portálu www.ticketstream.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru