Začala dražba speciálních dresů, ve kterých hráli v neděli Piráti. Získané peníze půjdou na dovybavení chirurgie
Piráti Chomutov do zápasu vstoupili v dresech speciálně ušitých pro toto utkání. Foto: Petr Sochůrek
Chomutov

Chomutov - Na domácí ledové ploše chomutovských Pirátů proběhl v neděli 21. ledna druhý ročník charitativního klání s názvem „Piráti Chomutov pro nemocnici“. Hokejoví hráči ze severu Čech nastoupili do zápasu proti Pardubicím ve speciálních dresech bez reklam připomínající oděv sálového nemocničního personálu. Peníze získané dražbou těchto dresů letos půjdou na dovybavení chirurgické oddělení chomutovské nemocnici.

„Velice si vážím podpory chomutovských Pirátů ve prospěch nemocnice. Získané finanční prostředky letos poputují na dovybavení příjmové chirurgické ambulance, kterou prochází všichni pacienti vyžadující hospitalizaci, a probíhá v ní i pohotovostní služba. Pevně věřím, že spolupráce s hokejovým klubem bude v tomto duchu pokračovat i v následujících letech,“ uvedla ředitelka zdravotní péče chomutovské nemocnice.

Hokejisté nastoupili do zápasu ve speciálních dresech, které připomínali oblečení sálového personálu. „Doktorské pláště, ve kterých jsme nastoupili do charitativního zápasu v loňském roce, slavily docela úspěch, ale nechtěli jsme design opakovat. Hledali jsme, jak spojit dresy s chirurgií. Nakonec jsme zvolili barvu i provedení, které připomínají oblečení sálového personálu, protože právě operace jsou s tímto oborem nejvíc spojeny,“ vysvětlil šéf marketingu Pirátů Chomutov Karel Ton.

Aukce speciálních dresů probíhá na www.sportovniaukce.cz

2201piratidresy1

Krajská zdravotní, pod kterou chomutovská nemocnice patří, jako poděkování do klání pro fanoušky Pirátů Chomutov věnovala kupony na lékařská vyšetření do svých ambulancí (na snímku nahoře). Mezi jednotlivými třetinami zdravotnice chomutovského anesteziologicko-resuscitačního oddělení učily zájemce na figuríně základům první pomoci

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru