Žena poslala truhláři sto tisíc korun, na nábytek ale čeká už několik měsíců marně
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Podvodníkovi nejspíš naletěla žena z Kadaně, která si chtěla nechat vyrobit dřevěné vybavení do restaurace. Truhláři poslala ze svého účtu bezmála sto tisíc korun, ani za několik měsíců se ale objednaného nábytku nedočkala.

Žena z Kadaně se s 29letým mužem z Jirkova domluvila na zhotovení zakázky už loni v říjnu, když s ním uzavřela smlouvu. Poté mu ze svého bankovního účtu zaslala hotovost ve výši 94 500 korun jako zálohu na provedení práce. Nábytku se ale ani za několik měsíců nedočkala. „Dosud marně čeká na slíbené vybavení a nemá ani přes opakované výzvy vrácené své peníze,“ řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

Ženě tak tento týdne došla trpělivost a obrátila se na policii. Případ policisté vyšetřují jako podvod.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru