Na Chomutovsku se stalo kolem poledne hned několik nehod. Havarovaly autobusy i náklaďáky
Ilustrační foto Zdroj: archiv hasiči
Chomutov

Chomutovsko – V úterý 16. ledna kolem poledne se na Chomutovsku staly hned čtyři dopravní nehody. Ve dvou případech havarovaly autobusy, ve Vejprtech se srazily dva osobní vozy, v Chomutově bouraly náklaďáky. Na nehodách se nejspíš podepsalo husté sněžení a kluzké silnice.

Krátce před polednem boural v ulici Vinařícká v Jirkově autobus. Nehoda se obešla bez zranění. Likvidace nehody bude podle serveru dopravniinfo.cz trvat do 13.45 hodin. Další autobus zapadl na silnici 224 u Kadaně. Jeho vyprošťování bude probíhat zhruba do 13.00 hodin. 

V 11.45 hodin havarovala na silnici ve Vejprtech dvě osobní vozidla. I tato nehoda se obešla naštěstí bez zranění. Její likvidace bude trvat zhruba do 14.00 hodin.  Ve 12.15 bouraly na Písečné v Chomutově dva náklaďáky. Nikdo nebyl zraněn. Následky nehody se budou odstraňovat asi do 15.20 hodin.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru