Zeman vítězem prvního kola prezidentských voleb. Na Chomutovsku jen těsně nezískal nadpoloviční většinu
Prezident Miloš Zeman při své návštěvě Ústeckého kraje. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Chomutov – Miloš Zeman je vítězem prvního kola prezidentských voleb. Za dva týdny se bude konat kolo druhé. Jaké jsou výsledky na Chomutovsku?

Současný prezident Miloš Zeman nezískal v okrese Chomutov nadpoloviční většinu všech odevzdaných hlasů. Lidé mu dali 48,69%. Druhý z kandidátů, Jiří Drahoš, obdržel na Chomutovsku 20,62 procenta hlasů. K urnám přišlo 49,43 procenta voličů.

Poměr na Chomutovsku neodráží zcela přesně celorepublikové výsledky. Podle těch v době sečtení více než 99 procent hlasů sice Miloš Zeman s necelými 39 procenty zvítězil, bude se ale konat za dva týdny ještě druhé kolo. V tom se utká s Jiřím Drahošem, který obdržel bezmála 27 procent hlasů.

Zde jsou celkové výsledky v přehledném grafu

 
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru