Začínají prezidentské volby. V Jirkově byl velký zájem o voličské průkazy
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - O letošní prezidentské volby bude zřejmě mezi Jirkovany větší zájem než o ty před pěti lety. Naznačuje to počet vydaných voličských průkazů, kterých je letos mnohem více. Město o tom informuje na svém facebooku.

Zatímco v roce 2013 požádalo o vydání voličského průkazu v Jirkově jen něco přes třicet lidí, letos jich byla skoro stovka. Většinou šlo podle radnice o studenty.

První kolo prezidentských voleb se koná v pátek 12. ledna a v sobotu 13. ledna. V pátek se volí od 14 do 22 hodin, v sobotu jsou volební místnosti otevřené vždy od 8 do 14 hodin. Případné druhé kolo prezidentských voleb pak bude za dva týdny, tedy 26. a 27. ledna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru