Tenhle most je nebezpečný! Město tady omezí provoz a plánuje jeho úplnou uzavírku
Nebezpečný most nad Podmileským potokem. Zdroj:město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Klášterec plánuje uzavřít most nad Podmileským potokem pro veškerou dopravu. Je totiž v havarijním stavu. Než ale dojde k úplnému uzavření mostu, omezí tady město od poloviny ledna prozatím alespoň částečně dopravu.

Město na podzim loňského roku (tedy ještě před zřícením mostu v Troji) přistoupilo k revizi všech mostů a mostků v Klášterci. Havarijní stav byl zjištěn u jednoho mostku, a to v ulici Pod Pivovarem u křižovatky s ulicí pod Skalkou. V dohledné době tady bude muset být omezena doprava, připravuje se úplně uzavření mostu.

Komplexní změnu dopravního režimu v ulici Pod Pivovarem chystá klášterecká radnice od 15. ledna. Do doby, než bude most úplně uzavřen, bude do ulice Pod Pivovarem umožněn vjezd pouze majitelům zdejších nemovitostí, a zakázán bude vjezd těžké techniky nad 2 tuny.

1101most2

Trhlina v nosné konstrukci mostu.    Zdroj: město Klášterec nad Ohří

V souvislosti s omezením dopravy na mostě je dále nutné změnit také systém svozu odpadu. Popeláři nebudou moci do ulice zajíždět. V horní části ulice u křižovatky se silnicí I/13 bude proto zřízeno kontejnerové stání, kde budou umístěny 2 kontejnery na komunální odpad a 3 popelnice na tříděný odpad. Poslední svoz popelnic, které jsou teď u rodinných domů, proběhne v pondělí 15. ledna, poté již tyto popelnice nebudou vyváženy.

O tom, co bude s rozpadajícím se mostem dál, případně kdy se úplně uzavře, bude radnice informovat. Už teď ale všem doporučuje, aby přes něj jezdili se zvýšenou opatrností, případně a pokud nemusí, nevjížděli na most vůbec.

1101most1

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru