Neviděli jste Beníka? Majitel nabízí nálezci vysokou odměnu
Majitel nabízí za nalezení Beníka odměnu ve výši 15 tisíc korun.
Chomutov

Chomutov – V Chomutově se před vánoci ztratil jorkšírský teriér slyšící na jméno Beník. Lekl se rány z dělobuchu a utekl. Majitel nabízí nálezci vysokou odměnu.

Beník je 1,5 roku starý jorkšírský teriér, který má černé, hnědé a bílé zbarvení. Váží asi 4 kilogramy, na levé straně má křivý zub. Na krku měl šedý antiparazitní obojek. Čip ani tetování nemá, nemá ani kupírovaný ocas.

Ztratil se v sobotu 16. prosince večer ve 21.40 hodin, lekl se zábavné pyrotechniky a zaběhl se směrem k Lidlu na Písečné v Chomutově. Majitel nabízí za nalezení svého pejska odměnu ve výši 15 000 korun. Pokud byste Beníka našli nebo ho viděli, volejte na telefon 775 931 725 (číslo na majitele).

 

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru