V bytě Na Borku pokousal pes muže
Ilustrační foto
Chomutov

Jirkov – Strážníci jirkovské městské policie byli přivolání do bytu v ulici Na Borku, kde pes pokousal muže. Zraněný byl sanitkou převezen k lékaři na ošetření.

Případ se stal ve středu 3. ledna krátce před osmou hodinou večerní. Pes patří ženě, která v bytě Na Borku žije, a zaútočil na jejího druha. Podle informací od strážníků se dvojice hádala a pes během roztržky muže kousl do ruky.

Po příjezdu na místo strážníci poskytli zraněnému muži prvotní ošetření a předali ho záchranářům, kteří ho odvezli na ošetření k lékaři. Chovatelka psa je nyní podezřelá z přestupku proti občanskému soužití. Celý případ bude předán správnímu orgánu k dalšímu řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru