Policie zveřejnila podrobnosti k tragické nehodě mezi Kadaní a Žatcem. Zahynuly při ní dvě ženy
Dvě spolujezdkyně ze Škody Citigo bohužel nehodu nepřežily. Foto: Hasiči Kadaň
Chomutov

Chomutovsko – Policie v pátek zveřejnila podrobnosti k tragické dopravní nehodě, která se stala ve čtvrtek na silnici III. třídy poblíž obce Chbany. Střetla se tady dvě vozidla, při bouračce zahynuly dvě starší ženy.

Nehoda se stala ve čtvrtek 21. prosince v sedm hodin ráno na křižovatce poblíž obce Chbany. Nabouraly tady do sebe dvě škodovky. Důvodem střetu bylo zřejmě nedání přednosti v jízdě.

S vozidlem Škoda Citigo jel 71letý muž z Lounska. V autě s ním cestovaly dvě ženy ve věku 74 a 75 let. Na křižovatce nedal starší muž pravděpodobně přednost projíždějící Škodě Fabii, kterou řídil 31letý muž ze Žatce, a došlo ke střetu. „Při nehodě bohužel utrpěly obě spolucestující zranění neslučitelná se životem, samotný řidič byl těžce zraněn. Mladší z řidičů byl převezen s lehkým zraněním na ošetření do nemocnice,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Škoda na vozidlech byla odhadnuta na 200 tisíc korun. Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování kriminalistů v Kadani.

2212nehoda1

2212nehoda3

2212nehoda4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru