Muž, který se pokusil vyloupit banku na chomutovském náměstí, skončil ve vazbě
Policisté ve spolupráci se strážníky zadrželi pachatele za necelé dvě hodiny od loupeže. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Devětatřicetiletý muž, který se v úterý 19. prosince pokusil vyloupit pobočku Fio banky na chomutovském náměstí, skončil ve vazební věznici. V pátek o tom informovala policie.

Lupič přišel do pobočky banky v úterý dopoledne. Obsluze u přepážky ukázal lísteček, kde měl napsáno, že požaduje vydání finanční hotovosti. Když se ho pracovnice zeptala, zda to myslí vážně a chce peníze, sebral lísteček a z banky odešel. Žádné peníze si neodnesl. Po lupiči bylo ihned zahájeno intenzivní pátrání, které bylo úspěšné. Za necelé dvě hodiny policisté ve spolupráci se strážníky zadrželi 39letého pachatele.

Muž skončil v policejní cele a byl obviněn z loupeže. Zároveň byl dán podnět k jeho vzetí do vazby. „Na příkaz soudce byl muž následně policejní eskortou dopraven do vazební věznice v Litoměřicích,“ řekla v pátek policejní mluvčí Marie Pivková. V případě odsouzení hrozí 39letému muži 2 až 10 let ve vězení. Vyšetřování případu nadále pokračuje

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru