Policisté vyšetřují dvě krádeže v bytech. Zmizelo přes 40 tisíc, mobily i elektrické kartáčky
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Policisté na Chomutovsku vyšetřují dva případy, kdy se lidem ztratily peníze a věci z bytu. V prvním případě zmizela hotovost ženě z Kadaně, ve druhém někdo ukradl peníze a věci z bytu ženě z Chomutova.

Poškozená žena z Kadaně policistům sdělila, že jí zmizela obálka s hotovostí, kterou měla uloženou v zásuvce komody v předsíni. V obálce bylo přes 40 tisíc korun. Policisté případ vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody. Po pachateli pátrají.

Obdobnou událost ohlásila na policii též žena z Chomutova, která žije v bytě ve Skalkové ulici. Ta uvedl, že u ní byl na návštěvě 42letý muž z Trutnova, který zde přespával. Následně zjistila, že jí doma chybí spoustu věcí. „Postrádá hotovost, dva mobilní telefony, několik kusů pánských a dámských dárkových kazet, zubní elektrické kartáčky, skleničky a další věci. Škodu vyčíslila na 13 500 korun,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Krádež nyní policisté vyšetřují.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru