Policisté chytili zloděje, který ukradl v herně téměř 50 tisíc. Místo peněz u něj ale našli pervitin
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Chomutovští kriminalisté v těchto dnech obvinili 37letého muže, který v listopadu kradl v herně. Kromě krádeže se dotyčný muž bude navíc zpovídat i z drogového deliktu.

Sedmatřicetiletý Chomutovan využil chvilkové nepřítomnosti obsluhy herny a ze skříňky za barem sebral hotovost ve výši 47 tisíc korun. Policistům se ho podařilo sice chytit ještě ten den večer, z téměř padesátitisícové hotovosti ale u sebe měl už pouze 8 tisíc korun. „Zbytek již stihl prohrát na automatech,“ řekla policejní mluvčí Marie Pivková.

Kriminalisté muže obvinili z krádeže, kromě toho ale též z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky. U dotyčného totiž našli i dva sáčky s pervitinem. „Obvinění si muž převzal, vyšetřování případu pokračuje,“ dodala policejní mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru