VIDEO: Dvě novinky v centru Chomutova. Na náměstí se bobuje, v parčíku je rybí trh
Umělý sněhový kopec bude v centru Chomutova do 22.prosince. Zdroj: facebook/Maximal Animal
Chomutov

Chomutov – Dvě novinky najdete od třetí adventní neděle na náměstí v Chomutově. Vyrostl tady umělý sněhový kopec na bobování a otevřel se rybí trh.

Umělý sněhový kopec najdou návštěvníci v horní části náměstí. Bobová dráha je 20 metrů dlouhá a necelých 8 metrů široká. Děti si na kopec mohou přijít zabobovat denně od 10.00 do 18.00 hodin. Ve večerních hodinách je svah osvětlený. Na místě je možné si též zdarma půjčit takzvané ježdíky. V případě potřeby se bude na kopec dovážet nový sníh. 

Provoz na umělém svahu zajišťují dva pracovníci, kteří jsou zde především kvůli bezpečnosti. Dohlížejí na to, aby v jednu chvíli nesjíždělo kopec příliš mnoho dětí. Bobová dráha bude v centru města do pátku 22. prosince.

O třetí adventní neděli byl též zahájen v parčíku u radnice rybí trh. Pro vánočního kapra si sem mohou lidé zajít až do 23. prosince. Při zahájení trhu byl pro děti i dospělé připraven zajímavý doprovodný program, včetně lovení dřevěných kapříků, které si děti vyměnily za perníkové, rodiče dostali originální přání s pravou kapří šupinou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru